Mobiililounaasta

Hei, olemme Mobiililounas

Mobiililounas palvelulla voit hakea ravintoloita, maksaa ruokasi etukäteen, välttää jonoja sekä saada mahtavia tarjouksia. Haluamme tarjota kätevän palvelun sekä ravintoloille että heidän asiakkaille, missä maksun voi kätevästi tehdä etukäteen tai etänä, mikä säästää sekä käyttäjän että ravintoloitsijan aikaa ja tavoittaa mahdollisimman monta vanhaa ja uutta asiakasta.

Liittämällä Mobiililounas palveluun mobiilimaksun, pystymme tarjoamaan ruokapalvelun joka tavoittaa kaikki 10 miljoonaa liittymää Suomessa ja heidän käyttäjiä. Hyödyntäen mobiilimaksua, emme myöskään tarvitse erillistä liittymistä palveluun, tunnuksen tai luottokortin syöttöä eikä applikaatiota maksamiseen, vaan kaikki hoituu nopeasti muutamalla klikkauksella suoraan kännykästä palvelun nettisivulta. Ravintoloitsija arvostaa myös nopeutta, etenkin kiireisinä aikoina, koska tarjoilijat voivat keskittyä tarjoiluun eikä tarvitse hoitaa maksua, mikä johtaa myös tehokkaampaan pöytä vaihtuvuuteen.

Pyrimme tekemään palvelusta mahdollisimman houkuttelevan kaikille sidosryhmille tarjoamalla palvelun kilpailukykyisellä hinnalla, mahtavalla palvelulla ja hienolla kanta-asiakasohjelmalla. Kanta-asiakasohjelmaan liittyminen tapahtuu automaattisesti ensimmäisen ostoksen yhteydessä ja tarjoaa loppukäyttäjille mahdollisuuden hyödyntää hyviä tarjouksia sekä ilmaisen ruokailun 10 ostoksen jälkeen. Kanta-asiakasohjelmalla pyritään myös ohjeistamaan ravintoloitsijoita markkinoinnin suhteen, perustuen kuluttajien ostotottumuksiin ja näin nostamaan omaa myyntiä.

Jos haluat löytää lähimmän Mobiililounas-ravintolan, löydät sen täältä, tai ottaa Mobiililounaan käyttöön, voit ottaa meihin yhteyttä täältä.

MAUKKAITA RUOKAILUHETKIÄ!

Mobiililounas-tiimi
Kauppiaalle Kuluttajalle Asiakaspalvelu Mobiililounaasta Rekisteriseloste
© 2016 Mobiililounas Oy | +358 9 2316 4380 / info@mobiililounas.fi
Odota hetki...
Odota hetki, maksua käsitellään...
Odota hetki, tekstiviestiä lähetetään...
Yhteyden muodostus epäonnistui. Tarkista internet-yhteys.
Viesti lähetetty!