Asiakaspalvelu

Mikä on Mobiililounas ja miten palvelu toimii?
Mobiililounalla voit maksaa helposti ja nopeasti kännykälläsi. Valitse ravintolan missä asioit kartalta osoitteessa mobiililounas.fi, syötä ostoksen hinnan sivustolle, Mobiililounas laskee lopullisen hinnan ja paina maksa. Saat puhelimeesi tekstiviestin missä on linkki, minkä avaat ja näytät ravintolan henkilökunnalle ja henkilökunta kuittaa ruokasi maksetuksi. Sinua laskutetaan puhelinlaskulle tai summaa veloitetaan heti pre-paid liittymästä.

Missä ravintoloissa Mobiililounas toimii?
Mobiililounaan ravintolat näet meidän etusivulla mobiililounas.fi. Ravintolassa tunnistat palvelun ravintolassa olevista Mobiililounas tarroista ja julisteista. Eikö sinun suosikkiravintolasi vielä käytä Mobiililounaan palveluita? Voit ehdottaa ravintolan meille tästä linkistä

Toimiiko Mobiililounas vain lounasaikaan?
Mobiililounas toimii aina kun ravintola on auki, mikäli ei toisin mainita. Mutta Mobiililounas toimii erittäin hyvin lounasaikaan, kun jonot ravintolaan ovat yleensä pitkiä, joten kannattaa kokeilla mikäli et ole vielä tehnyt niin!

Pitääkö minun rekisteröityä?
Ei tarvitse, rekisteröidyt automaattisesti meidän käyttäjäksi ja meidän kanta-asiakasohjelmaan kun teet ensimmäinen ostoksen. Pyrimme tekemään asiat mahdollisimman helpoksi :)

Tarvitsenko luottokortin tai nettipankin?
Ei tarvitse. Koska haluamme tarjota palvelumme mahdollisimman monelle, mahdollisimman helpolla tavalla, käytössämme on mobiilimaksu, eli sinut laskutetaan puhelinlaskussa tai summa veloitetaan heti pre-paid liittymästä.

Paljonko käyttö maksaa?
Järjestelmä lisää automaattisesti syötettyyn hintaan palvelumaksun, mikä kattaa kaikki kuluttajan kulut. Summa joka tulee näkyviin ja jonka hyväksyt on lopullinen veloitettava summa ja sama summa mikä tulee näkyviin puhelinlaskulle tai mikä veloitetaan pre-paid liittymästä.

Miten minua laskutetaan?
Veloitettava summa lisätään sinun seuraavaan puhelinlaskuun tai mikäli käytössäsi on pre-paid liittymä, niin sinut veloitetaan heti. Mikäli käytössäsi on yrityksen puhelinliittymä, suosittelemme että keskustelet puhelimen käytöstä ruokaostoksiin työnantajasi kanssa ja sovitte miten asian suhteen tulisi toimia.

Asiakaspalvelu
Olemme pyrkineet tekemään mahdollisimman helppokäyttöisen palvelun ja vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin täällä, mutta jos jokin asia jäi vielä ihmetyttämään niin meihin saa yhteyttä sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@mobiililounas.fi tai alla olevasta lomakkeesta.

Onko palvelun käyttö turvallista?
Palvelu on suojattu teknisin ja organisatorisin keinoin. Käytämme vain järjestelmiä ja palvelimia, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Mobiilimaksaminen on myös erittäin turvallinen maksupalvelu ja siihen voi tutustua paremmin osoitteessa mobiilimaksuinfo.fi.

Maksutapahtumaan liittyvät kysymykset
Mobiilimaksaminen tarjoaa meidän tekninen kumppani Siru Mobile. Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä, suosittelemme että tutustut sivustoon sirumobile.com/faq ja voit myös olla yhteydessä suoraan heidän asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@sirumobile.com.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos et löytänyt vastausta, jätä meille kysymyksesi niin vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Lähetä
Kauppiaalle Kuluttajalle Asiakaspalvelu Mobiililounaasta Rekisteriseloste
© 2016 Mobiililounas Oy | +358 9 2316 4380 / info@mobiililounas.fi
Odota hetki...
Odota hetki, maksua käsitellään...
Odota hetki, tekstiviestiä lähetetään...
Yhteyden muodostus epäonnistui. Tarkista internet-yhteys.
Viesti lähetetty!