Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä Rekisteripitäjänä toimii Suomen Maksunvälitys Oy (jäljempänä palveluntarjoaja).
  2. Rekisteriasioista vastaavan yhteystiedot Rekisteriasioihin liittyvät yhteydenotot pyydetään tekemään sähköpostitse osoitteeseen info@mobiililounas.fi.
  3. Rekisterin nimi Mobiililounas käyttäjätietokanta.
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn tarkoituksena on palvelun ja käyttäjän välisen asiakassuhteen hoitaminen, sekä asiakkaan ja palveluntarjoajan oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen. Lisäksi rekisteriä käytetään verkkopalvelun ylläpitämiseksi ja hallinnollisesti oleellisiin tarkoituksiin.
  5. Rekisterin tietosisältö Henkilöstä kerätään yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite). Kaikki tiedot ovat oletuksena salattuja.
  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Tietolähteenä on käyttäjä itse, verkkopalveluun rekisteröitymisen tai käytön yhteydessä.
  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Rekisteripitäjänä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille.
  8. Rekisterin suojauksen periaatteet Rekisteri on suojattu teknisin ja organisatorisin keinoin. Rekisterin tiedot tallennetaan palvelimille ja järjestelmiin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Pääsy henkilötietoihin myönnetään vain, jos se on tietojen käsittelyn kannalta välttämätöntä. Kaikki henkilötietojen käsittelijät ovat vaitiolovelvollisia.
  9. Rekisteröidyn oikeudet Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut häntä itseään koskevat henkilötiedot. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia henkilötietojensa korjaamista tai poistamista, jos tiedot ovat virheellisiä, tarpeettomia, puutteellisia tai vanhentuneita. Rekisteröity voi kieltää rekisterinpitäjää käyttämästä henkilötietojaan suoramarkkinointiin. Edellä mainittuihin oikeuksiin liittyvät pyynnöt tulee osoittaa sähköpostiosoitteeseen info@mobiililounas.fi.
käyttöehdot
Kauppiaalle Kuluttajalle Asiakaspalvelu Mobiililounaasta Rekisteriseloste
© 2016 Mobiililounas Oy | +358 9 2316 4380 / info@mobiililounas.fi
Odota hetki...
Odota hetki, maksua käsitellään...
Odota hetki, tekstiviestiä lähetetään...
Yhteyden muodostus epäonnistui. Tarkista internet-yhteys.
Viesti lähetetty!